Folytassuk tovább Svájcban...

egy magyar kalandjai idegenországban

Kicsit behozom a lemaradást!

2015. július 18. 10:03 - Karrier

Az van, hogy mióta a gyerekek és Gabi is itt vannak, tök kevés időm lett. Mindkét blogomat elhanyagoltam kicsit, amin igyekszem változtatni.

Ami az elmúlt hónapokban történt:

-eladtuk a Fordot Magyarországon (Totál lehúztak minket az AAA autónál, ezért nem ajánlom senkinek. A végén még 50000 Ft kezelési költséget is ránk vertek. És nagyon köszönöm a sógoromnak, hogy végigülte az elvesztegetett egész napját.)

-vettünk egy Citroent itt. Nem volt önnyű, egy külön bejegyzést megér az egész tortúra.

-A legfontosabb pedig, hogy a Kisfiam befejezte az első osztályt!!! Méghozzá csupa jó és nagyonjó eredménnyel. Matekból pl. nagyonjó! Nemhiába tanultam annyi éven át az integrálást meg a deriválást, hogy aztán a kettőmegkettőt jól a gyerek fejébe tudjam verni. :) A némete meg jó lett, ami egy fél év alatt szerintem csúcsszuper teljesítmény. Egészen jól ért már majdnem mindent, és lassan beszélni is elkezd. Már próbál mondatokat is mondani, nem csak szavakat. Na persze azt, hogy: NEI, DOCH (ez inkább DOHRKH-nek hangzik errefelé) azt már régóta harsogja.
És bizony augusztustól mehet második osztályba!  

Utoljára hagytam:

-Rendben vagyunk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://schwyzerdutsch.blog.hu/api/trackback/id/tr327636344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása