Folytassuk tovább Svájcban...

egy magyar kalandjai idegenországban

Rövid nyár

2015. augusztus 16. 12:06 - Karrier

Mindenkinek köszönjük, akikkel sikerült találkozni és hosszabb (rövidebb) ideg, tartalmas beszélgetéseket folytatni az idei nagyon rövid nyáron.

Ezt is meg kell majd szokni. Hogy a nyáriszünet csupán a kb. július10-től augusztus 10-ig terjedő időszakban létezik. Ennyi. Nem több. 1 hónap.

Jó volt Magyarországon lenni. Bár azt hiszem mindketten féltünk tőle, hogy mi lesz ha hazaérünk, de nagyon jól sikerült, nem változott sokat az otthoni lét. És ami legjobb, hogy egész nap beszélhettünk magyarul. :)

De most már itthon vagyunk, ami szintén nagyon fura, hogy "itthon" lenni már itt vagyunk. A gyerekek is nagyon örültek, hogy visszaértünk. És közben szupiszuper volt minden otthon. De az is biztos, hogy a nekem kiutalt 2 hét szabadságba a Mao-féle "Hosszú menetlést" sűrítettük bele.

És az is biztos, hogy legközelebb is csak tempomatos autót fogok venni. Nagyon jó vele vezetni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://schwyzerdutsch.blog.hu/api/trackback/id/tr297710138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása