Folytassuk tovább Svájcban...

egy magyar kalandjai idegenországban

És megint mozog a Föld!

2014. október 08. 22:36 - Karrier

Hurrá, hurrá, jaj de jó!

Közel 1,5 hete élek kinn és lett netem. Ugyan fél órával hamarabb érkeztek a megbeszéltnél, de azért bekötötték.(ez történt tegnap)

Ma egy csodálatos szakmai kiránduláson vettünk részt Spiez és környékén, ahol megtekintettünk 3 céget, meghívtak ebédelni (Hotel Restaurant Seegarten Marina), majd kávéra, sütikére. Azon túl, hogy szakmailag nagyon érdekes és értékes volt, ma megfigyelhettem, hogy 13 ember tudott úgy ülni egy ebédlőasztalnál, hogy nem volt senki ideges, nem akart felrobbanni valami miatt és épp sehol máshol sem szeretett volna lenni. Spannend! Mondta volt egy kolléganő, bár még nehezen jönne a számra...

És azt is megfigyeltem, hogy utazáskor a svájciak nagyon hangosak és mintha az otthon elfojtott létezésüket az utazás alatt élnék ki. Azért a rendes magyar ember az ha elindul a vonat akkor elkezd szendvicset enni (lehetőleg paprikás-szalámisat, hogy szaga legyen), vagy a cipője orrát bámulja, de legalábbis csendben marad. Hát ezek nem. Mindegy is, fura volt!

IMAG0764.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://schwyzerdutsch.blog.hu/api/trackback/id/tr286772661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása