Folytassuk tovább Svájcban...

egy magyar kalandjai idegenországban

Még mindig az előzményekről

2014. október 13. 22:40 - Karrier

Ott tartottam, hogy zsongott az agyunk. És éltünk a felkínált lehetőséggel, hogy kiszellőztessük. Elmentünk a Hallwyl-i tóhoz. Itt van egy kis kastély vizesárokkal és mögötte egy nagy tó. Leültünk a partján és próbáltunk "nem gondol"ni. Később pedig felmentünk a hegyre ami ott van és van még ott egy étterem is gyönyörűséges kilátással a tóra. Ott ittunk egy cappuccinót. 

Este megint beszélgetés a Főnökékkel, finom vacsi mellett.
Majd alvás. Reggel még egy kis dumálgatás majd vissza Bernbe.

A barátoknál még mindig tart a hányósfosós. A gyerekek topon vannak. Nyűgösek meg minden. :)
Ettől szép szülőnek lenni.

Bementünk Bernbe várost nézni. Szép kis város. Sétáltunk, ittunk és a nap végén, a vasútállomáson ettünk McD hamburgert (titokban), mert a vendéglátóink vegetáriánusok és így kicsit éhesek voltunk némi kis húsra (tudom nem hús van benne és meg sem romlik a krumpli 3 évig, de akkor is).

IMAG0550.jpg

Persze találtam rögtön egy magasnyomó műhelyt (kb olyan felszereléssel, mint ami nekem van) - csak ez meg tud élni belőle.

Barátainkkal még egy jót beszélgettünk majd alvás és készülődés a hazaútra. Azért 10 óra az 10 óra. 

Az interjú jól sikerült, szerintem minden rendben ment, már csak várni kell a válaszra, hogy minden OK, lehet jönni, küldik a szerződést.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://schwyzerdutsch.blog.hu/api/trackback/id/tr286788691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása